Er is zoveel mogelijk met Farkro dakramen!
Met een daglichtproduct van FAKRO haal je ’t mooiste licht in huis. Ieder dakraam heeft een hoog bedieningsgemak, zorgt voor natuurlijke ventilatie en is voorzien van de hoogste veiligheidseisen. Ben je op zoek naar extra licht in de werkkamer, een dakraam met ventilatie voor de badkamer of de mogelijkheid om te genieten van het mooie uitzicht? FAKRO biedt slimme en betaalbare daglichtoplossingen!

De FAKRO montagedienst is een initiatief van FAKRO Nederland in samenwerking met getrainde montagespecialisten. U kunt op dit platform in een paar klikken een FAKRO daglichtproduct samen. Je ziet direct een richtprijs en vraagt makkelijk een definitieve prijs op bij een monteur bij jou in de buurt.

Montage door de FAKRO specialist

FAKRO montagespecialisten zijn vakmannen die door FAKRO zijn getraind. Deze zelfstandige monteurs kennen het product en zijn daarom de aangewezen personen om bij jou een FAKRO product te monteren.

 

Download de folder van Buis-timmerwerken.nl

Hoog bedieningsgemak, brede toepassing 
Het FAKRO tuimeldakraam is door zijn veelzijdige eigenschappen vrijwel overal te gebruiken. Het heeft een tuimel-as in het midden van het kozijn en een onder-bediening zodat u het dakraam makkelijk kan openen. Ideaal als u veel daglicht in de ruimte wilt toelaten door toepassing van een hoog dakraam. Geniet van dit gemak in bijvoorbeeld uw woon-, werk-, slaap- of hobbyruimte.

Combi horizontaal
Combineer eindeloos met FAKRO dakramen en creëer een elegante uitstraling in de binnenruimte in combinatie met een vergrote lichtinval. De FAKRO combi horizontaal is geschikt voor elke gewenste situatie. Kies uit vele typen dakramen om deze horizontaal te combineren.

Duet dakraam
Perfecte combinatie, maximale lichtinval
Het FAKRO duet dakraam FX_ is een vast, niet-openend dakraam voor plaatsing direct onder een standaard dakraam. Dit zorgt voor een minimale koppelafstand tussen het duet dakraam en het bovenliggende dakraam. Zo ervaart u direct een maximale lichtinval.
Twee dakramen, één gootstuk